Selectează o Pagină
semiremorca megaCea mai ușoară semiremorca mega de pe piata!!!

Semiremorca MEGA 24 LTmn întregește portofoliul de produse de la BERGERecotrail®, fiind cu doi pași înaintea concurenței.
Înălțimea interioară maximă este combinată cu o sarcină utilă maximă, respectând prevederile legale.

Economie, ecologie, eficiență și excelență. Acești patru „e” asigură un avans care face toți banii: Transportatorii și mediul profită în mod egal.  Sarcina utilă mărită reduce numărul de curse și crește veniturile per transport. Consumul de carburanți ete redus, lucru care economisește costurile și sprijină mediul.

Pentru configurarea semiremorcilor mega BERGERecotrail® sunt disponibile numeroase extra opțiuni adaptabile diferitelor tipuri de transport: Coș de paleți; cutii de scule; flanșă metalică sudată sau înșurubată pentru stop paleți; obloane ; portal spate extensibil stânga/dreapta 35 cm; inele pentru ancorare marfă de 6000 daN; acoperiș liftabil; inserție antifurt în prelată; cârlige pentru ancorarea și stabilizarea semiremorcii când este transportată pe tren sau pe vapor; scânduri laterale din Aluminiu sau lemn; compartiment de depozitare pentru scândurile laterale; rezervor de apă; Hubodometru montat pe osia centrală pentru monitorizarea kilometrilor parcurși; inscripție prelată digitălă; certificat pentru transportul de cauciucuri;; certificat pentru transportul de băuturi; certificatul XL pentru transportul de mărfuri generale; certificatul Daimler 9,5; osii SAF, BPW;osii liftante; sistem de frânare KNORR sau WABCO; sistem Airtube pentru un acoperiș fără gheață…etc.

 

mega

semiremorca mega 24 LTmn