Selectează o Pagină
Semiremorci BERGERecotrail

Gama de semiremorci BERGERecotrail : 1,2, 3 si 4 axe, piese de schimb, accesorii precum si sasiuri pentru cisterne (Santi , Annaburger), in Romania prin Ecomax Trailer.

Citam din deschiderea pactului ecologic european „Transformarea Europei în primul continent neutru din punct de vedere climatic până în 2050 este cea mai mare provocare și oportunitate a epocii noastre”. Unul din principalele puncte, ale pactului, este: „introducerea unor forme de transport privat și public mai puțin poluante, mai ieftine și mai sănătoase”.

Mai multe detalii despre pactul Green-Deal: https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/european-green-deal_ro

BERGERecotrail a fost unul din producatorii pionieri,  ce au deschis calea spre emisii reduse in domeniul transportului. Greutatea proprie redusă a semiremorcilor permite o sarcină utilă maximă. Puteți transporta mai mult, aveți mai puține curse și scădeți costurile operaționale. Un număr redus de curse și o greutate mai mică, scad consumul de combustibil, reduce emisiile de gaze și zgomot, protejând astfel oamenii și mediul. Fiecare semiremorcă de la BERGERecotrail® devine o declarație pe roți în favoarea protecției mediului și se evidențiază în mod pozitiv față de concurență. 

De curand portofliu de produse BERGERecotrail, s-a extins cu semiremorca cu 4 axe, destinata aplicatiilor grele. Astfel gama de semiremorci BERGERecotrail ultralight este completa acum! Semiremorci, care prin sarcina utila maximizata, au un aport important in reducerea amprentei de carbon la fiecare transport:

De asememenea, pe langa semiremorcile mentionate mai sus, BERGERecotrail livreaza catre producatorii Santi (Italia) si Annaburger (Germania), sasiuri pentru cisterne, destinate transportului de combustibil (ADR) si cu aplicatii in transportul agricol.

Prin intermediul Ecomax Trailer puteti comanda intrega gama de piese schimb si accesorii BERGERecotrail. Detalii: https://ecomax-trailer.ro/piese-de-schimb/

Pentru mai multe detalii despre produse, ne puteti solicita informatii pe adresa de email: vanzari@ecomax-trailer.ro sau la telefon:0784.326.629
PS. In curand gama de produse se va largi cu alte aplicatii! Stati aproape!
Va multumim,
Echipa Ecomax Trailer

#neesteusorsaducemgreul

#BERGERecotrail