Cei patru „e” ai transportului de mărfuri

Semiremorcile noastre sunt elaborate în mod consecvent pentru a îndeplini cerințele centrale din domeniul transportului de mărfuri: Economie, ecologie, eficiență și excelență. Acești patru „e” asigură un avans care face toți banii: Transportatorii și mediul profită în mod egal,  deoarece sarcina utilă mărită reduce numărul de curse și crește veniturile per transport. De asemenea, consumul de carburanți ete redus, lucru care economisește costurile și sprijină mediul.

LTn (4,7t) – semiremorca BERGERecotrail standard, cea mai ușoară prelată de la BERGERecotrail.

Cu greutatea sa proprie redusă de sub 4,7 t, este deosebit de adecvată pentru transportul de băuturi, conserve, plăci de tablă și lemn, hârtie și mărfuri grele, lucruri care sunt transportate frecvent și în cantități mari.

Dacă sarcina utilă maximă de până la 28 t nu este folosită, poate fi realizată o economie considerabilă de carburanți, datorită greutății proprii mici.

24LTCn (5,2t) – semiremorca BERGERecotrail standard cu coil, specialistul pentru role tablă.

Cu greutatea sa proprie redusă de sub 4,7 t, este deosebit de adecvată pentru transportul de băuturi, conserve, plăci de tablă și lemn, hârtie și mărfuri grele, lucruri care sunt transportate frecvent și în cantități mari.

Dacă sarcina utilă maximă de până la 28 t nu este folosită, poate fi realizată o economie considerabilă de carburanți, datorită greutății proprii mici.

24LTMn (4,9t) – cea mai ușoară semiremorcă MEGA de pe piață.

Noua semiremorcă MEGA întregește portofoliul de produse de la BERGERecotrail®, fiind cu doi pași înaintea concurenței.

Înălțimea interioară maximă este combinată cu o sarcină utilă maximă, respectând prevederile legale.

 

 

24LTMCn (5,5t) – semiremorca BERGERecotrail MEGA cu coil pentru transportul de role tablă.

Greutatea proprie de 5,5 t și sarcina utilă maximă de 29.480 kg sunt etalonul pe segmentul de piață „Mega”.

Acest vehicul vă permite să dați curs tuturor cerințelor de pe piață cu privire la transport (standard, role de tablă și industria automobilistică).

24LTNp (4t) – semiremorca platformă BERGERecotrail standard pentru transport materiale de construcții.

Toate modelele seriei ecotrail sunt disponibile, bineînțeles, și ca „platformă”, fără structură, fiind realizate la solicitarea clientului cu sau fără pereți laterali.

Prin utilizarea în construcții și la transportul de materiale de construcții, s-a pus un accent deosebit pe podeaua specială și stratul protector din material plastic care nu permite infiltrarea umezelii.

24LTCnP (4,6t) - semiremorca platformă BERGERecotrail standard cu coil.

O mai mare variabilitate prin construcția deschisă și posibilitatea de a transporta role de tablă.

Pentru configurarea semiremorcilor BERGERecotrail® sunt disponibile numeroase extra opțiuni adaptabile diferitelor tipuri de transport: Coș de paleți; cutii de scule; flanșă metalică sudată sau înșurubată pentru stop paleți; obloane ; portal spate extensibil stânga/dreapta 35 cm; inele pentru ancorare marfă de 6000 daN; acoperiș liftabil; inserție antifurt în prelată; cârlige pentru ancorarea și stabilizarea semiremorcii când este transportată pe tren sau pe vapor; scânduri laterale din Aluminiu sau lemn; compartiment de depozitare pentru scândurile laterale; rezervor de apă; Hubodometru montat pe osia centrală pentru monitorizarea kilometrilor parcurși; inscripție prelată digitălă; certificat pentru transportul de cauciucuri; certificat pentru transportul de cereale (disponibil din toamnă 2017); certificat pentru transportul de băuturi; certificatul XL pentru transportul de mărfuri generale; certificatul Daimler 9,5;  osii SAF, BPW;osii liftante; sistem de frânare KNORR sau WABCO; sistem Airtube pentru un acoperiș fără gheață…etc.