Selectează o Pagină

Semiremorca 4 axe.

semiremorca 4 axe 3

BERGEREcotrail – 4 axe

Cu noua semiremorca patru axe, 36LTn sau 36LTCn BERGEREcotrail, se pot realiza ansamble ușoare – soluții de transport special cu o masă proprie mai mică de 14 To – chiar și cu cele mai noi capete tractoare Euro6.

Numele Berger este deja cunoscut în piața din România. Acesta s-a consolidat ca etalon pentru cei care doresc optimizarea greutății și reducerea consumului.Mai ales când transportăm bobine și alte încărcături, indivizibile grele, unde fiecare kilogram economisit conteaza.

Sasiul. Suprastructura.

Sasiul pentru semiremorca 4 axe, este realizat din același oțel cu granulație fină S700, de înaltă rezistență, cu care producătorul ne-a obișnuit deja în ultimii 10 ani. Lonjeroanele sunt ranforsate pentru a satisface cerințele transportului greu și/sau agabaritic, încărcătura maximă tehnic posibilă fiind de 47 To!

Axele vin de la SAF, prima și ultima fiind autoviratoare. Totodata  prima axa este și liftantă. Podeaua este tip hibrid multistrat, ranforsat cu plasă din fibră de sticlă. Traversele special întărite de sub platformă asigură rezistența la sarcină pe axa stivuitorului de 7 To, conform DIN   EN 283.

Suprastructura pentru semiremorca 4 axe, este identică cu cea a ”fraților mai mici”, cu 3 sau 2 axe, fiind conformă cu principiile de construcție ușoară.
Toate semiremorcile BERGERecotrail vin standard echipate cu Codul XL VDI 2700 pentru asigurarea încărcăturii.
Evident, la cerere ambele versiuni pot fi livrate și ca platou cu multiple posibilități de asigurare a mărfii (cadru multilock, inele de ancorare de 2,5 și 6 To, buzunare pentru racoanțe).

Avantaje.
semiremorca 4 axe 2

BERGEREcotrail – 4 axe

Comparativ cu vehiculele similare cu șasie din oțel standard sau din aluminiu, suntem capabili să realizăm – fără compromisuri – o reducere semnificativă a greutății. Structura portantă ultra-ușoară BERGERecotrail ofera o  elasticitate ridicată și  o foarte bună rezistență la oboseală. Deformarea este minimă chiar și sub sarcină punctuală extremă (ex: bobina otel de 36+ tone pe 1,5 metri). Chiar și folosite în regim greu, vehiculele BERGERecotrail au o viață lunga și își păstreaza valoarea de revănzare pentru piața de second-hand!

Prin acest nou produs, semiremorca 4 axe,  producătorul austriac iși lărgește portofoliul de produse și setează un nou standard de piața transportatorilor de specializate.

Pentru ca ne este usor, sa ducem greul!