Semiremorci usoare BERGERecotrailer (9)

Ecomax avea la final de 2014 în România două service-uri autorizate și mai era în discuții pentru încă 2-3. Pentru a fi autorizate, acestea trebuie să aibă acces la drum național, stoc de piese, experiență în a lucra cu SAF, Knorr-remse, Hella ș.a., precum și dotări și personal pentru vopsitorie stand de șasiuri,

În 2015, Ecomax își propune să investească în a doua mașinã demo și într-un nou punct de vânzări în sudul sau vestul țãrii.

Reamintim că Ecomax reprezintă în România, din 2014, producătorul austriac BERGERecotrail, ale cărui semiremorci cu prelată standard sau mega sau platforme pentru materiale de construcții se remarcă în primul rând prin greutatea proprie scăzută, datorată proprietăților oțelului S 700 cu granulație finã, de înaltă calitate, folosit la construcția șasiului. De exemplu, modelul cu prelată culisantă cântărește circa 4,7 t.

Așa cum declară reprezentanții companiei, aceste produse costă cu 12-15% mai mult decât cele  uzuale, dar diferența de preț se amortizează destul de repede, din diferența de tarif pentru o încărcătură mai mare și din economia de carburant de 1-1,2 l/100 km când se deplaseazã fără marfă la capacitate maximă, rezultând astfel și emisii reduse de CO2.

Sursa: Traficmedia.ro